vatten på jobbet persika arom bildSenaste nytt är ett sortiment bordsvattenaromer för vatten på jobbet automat. Persika är en av smakerna. Det är 270 ml flaskor och man tar 1 pumptag till ett plastglas med 150 ml kolsyrat vatten.

Smaken är jättegod, mycket uppfriskande och man riktigt känner strukturen av färsk persika.

Persika är en söt stenfrukt med ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött och en stor kärna i mitten. Persikoträdet trivs i relativt varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan även odlas i södra Sverige och Danmark om förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är ganska litet och har en maxhöjd på ca 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari och april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

Smaken av persika är mycket uppskattad i mycket, allt från te till kräm, saft, juice, glass eller drinkar – allt blir gott med persika!

För vatten på jobbet med konsument kolsyremaskin

Små företag kan också köpa en kolsyremaskin som Aqvia, Sodastream, Sodamaster m fl och låta personalen blanda en liter i taget. Personalen trivs bättre och håller sig friskare, vatten är rena hälsodrycken. Smaksatt kolsyrat vatten är jättegott så man dricker mer. Dessutom är det avdragsgillt för företaget.

För konsument kolsyremaskiner finns också Persika bordsvattenarom i andra förpackningar.

Aromhuset är ett märke som framställer essenser till kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker och kemiska preparat, men ger rik och god smak åt ens bubbelvatten. Alla Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av tjugotalet smaker från Aromhuset och är väldigt god tillsammans med bl a Äpple, Citron eller Banan beroende på om man gillar sötma eller syrlighet. Persika är givetvis väldigt god alldeles på egen hand också.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ca 2 ml smak till en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska innehåller 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kallt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser tillsammans med lite bubblor blir det både gott och lätt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika bra att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat hemma. Det är dessutom ett miljövänligare alternativ som också är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och ganska kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller väldigt hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör samtidigt hälsan en tjänst.

Svenskar dricker väldigt mycket kolsyrat vatten, och ännu mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är också fria från sötningsmedel som ger konstiga bismaker samt färgämnen och passar därmed dagens moderna och hälsomedvetna människor.

Man kan också låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig väldigt väl för barnens smaklökar.