Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Produkter som Grönfri och Prickfri har verkligen en effektiv effekt

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Du kan använda medlet på mikroorganismer. Produkten löses enkelt i vatten.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Den måste dock spädas ut först.
Mängden kan varieras. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

hussvamp

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Billigare rengöringsmedel är det svårt att hitta. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Effekten blir perfekt

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

Det handlar om mer än om priset. få bort mögellukt Medel som Prickfri ska ju hjälpa dig att hålla rent och snyggt omkring dig. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Medlet är egentligen betydelselöst det som spelar roll är att du städar rutinmässigt. Prova att göra ett bokningssystem. Håll mossan borta genom att städa regelbundet.

Prova så får du se

Medel som Grönfri och Prickfri är dyra droppar.

Du måste veta vad du gör. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. På så sätt ligger du steget före.

Glöm inte skyddsskorna. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.