Så enkelt är det att göra välsmakande kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar

Den som älskar cappuccino vill ha drycken ofta och inte bara på restaurang till dyra pengar. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Det finns kapslar som är särskilt till för denna klassiska dryck.

dolce

Du behöver bara hälla vatten i vattentanken och sätta i kaffekapseln i maskinen. Cappuccino maskin skummar ett perfekt skum. Helfestligt.

Använd Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Kolla hur du ska göra. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Maskinen kan skötas med en knapp. Då kommer hett vatten att med högt tryck gå genom kaffekapseln. Om du vill göra kall dryck måste du se till att spaken för vattentemperaturen står på kallt läge.

Tomma kapslar kan slängas i soporna. Kapslarna kan inte återanvändas. Annars får du ta en ny.

Läs allt om vad en Cappuccino maskin är!

Cappuccino maskin kan användas för det men den är inte anpassad specifikt för det. Denna maskin använder bara kapseln och inget annat. Kapslar för Dolce Gusto innehåller mjölkpulver när du ska göra latte eller Dolce Gusto cappuccino.

Det är ju ingen Cappuccino maskin men det spelar ju ingen roll. Kaffet blir helt klart godare.

Maskinen kan du införskaffa här. Cappuccino maskin

Kaffesmaker finns i kapselform. Det finns gott om alternativ och det viktigaste är att du säkrar dig om att du beställer Dolce Gusto kaffekapslar och inte något som är för ett annat märke.

Slarva inte utan kolla noga. Det finns så många olika varianter.

Priset spelar ju också in. Köp efter kvalitet och inte efter lägstapris när du går och letar i afffären. Leta så hittar du rätt tillslut.